De ruimte voor ideeën

Dé locatie voor creatieve meetings, co-creatie sessies en webinars in Rotterdam. 

Het leven is te kort voor saaie vergaderruimtes. De ruimte voor ideeën biedt je daarom een inspirerende locatie in de monumentale Hofbogen, met veel daglicht, een zee van ruimte en het grootste whiteboard van Rotterdam. En natuurlijk: alle technische faciliteiten voor offline meetings, online sessies of een slimme combinatie van beide.

Je kunt in De ruimte voor ideeën terecht voor creatieve meetings, co-creatie sessies, workshops, webinars en online events. Wil je samen sparren of brainstormen? Zoek je een inspirerende plek voor een scrumsessie of design sprint? Wil je werken aan conceptontwikkeling, strategische communicatie, of de vraag ‘waar ga jij naartoe’ beantwoorden? Ga je een online event of webinar hosten met breakout rooms? Heb je een greenscreen of technische ondersteuning nodig? Dan is De ruimte voor ideeën in Rotterdam een ideale locatie.

We hebben alle technische middelen in huis om van jouw werksessie een succes te maken. Of het nou gaat om een offline meeting met beamer, een live event met break outrooms of een digitale workshop met gebruik van ons megagrote whiteboard: we staan voor je klaar om de perfecte combinatie van online en offline elementen voor je te realiseren.

De ruimte voor ideeën is centraal gelegen in de Rotterdamse Hofbogen, het langste monument van ons land. De locatie ademt een ontspannen handen-uit-de-mouwen-sfeer; een plek om samen dingen voor elkaar te krijgen. Verder biedt De ruimte voor ideeën een groot vloeroppervlak (90m2) dat flexibel in te delen is, daglicht door 100 ramen en een gigantisch magnetisch whiteboard (ruim 25 m2!), dat in ons geval trouwens helemaal niet white is, maar lichtgroen. En natuurlijk serveren we uitstekende koffie en een heerlijke lunch.

De ruimte voor ideeën is verbonden aan ontwerp- en communicatiebureau Budelinc. Bij Budelinc gaan we graag met onze opdrachtgevers in gesprek. We geloven heilig in de waarde van vragen stellen. Samen onderzoeken is dan ook de basis van onze werkwijze; De ruimte voor ideeën is er speciaal voor ingericht. We delen deze plek graag met anderen. Wil jij voor je eigen meeting gebruik maken van onze plek? Je bent heel welkom!

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt De Ruimte voor ideeën in de monumentale Hofbogen, in het hart van Rotterdam Noord. Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: tien minuten lopen vanaf Rotterdam CS, of twee minuten lopen vanaf de tramhalte. Ook met de auto is het eenvoudig: in een paar minuten rijd je van de ring naar De Ruimte voor ideeën. Het adres is: Vijverhofstraat 114, Rotterdam. Betaald parkeren kan voor de deur (zone 710) of in parkeergarage Eudokiaplein.

Wil je tijdens je meeting even pauzeren? In de buurt vind je de groene Noordsingel en tal van leuke koffietentjes.

Ik wil de ruimte gebruiken!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

aanvraagformulier invullen