de ruimte voor ideeën

Dé locatie voor creatieve meetings, co-creatie sessies en webinars in Rotterdam. 

De ruimte voor ideeën heeft veel daglicht, een zee van ruimte en het grootste whiteboard van Rotterdam. En natuurlijk: alle technische faciliteiten voor offline meetings, online sessies of een slimme combinatie van beide.

Je kunt in De ruimte voor ideeën terecht voor creatieve meetings, co-creatie sessies, workshops, webinars en online events. Wil je samen sparren, brainstormen? Je samen te richten op veranderprocessen of werken aan strategische communicatie- of ontwerpvraagstukken? De vraag ‘waar ga jij naartoe’ beantwoorden? Wil je een online event of webinar hosten? Wil je breakout rooms, een greenscreen en technische ondersteuning? Dan is De ruimte voor ideeën in Rotterdam, een ideale locatie.

We hebben alle professionele middelen in huis om van jouw werksessie een succes te maken. Of het nou gaat om een offline meeting, een live event met break outrooms of een digitale workshop met gebruik van ons megagrote whiteboard: we staan voor je klaar om de perfecte combinatie van online en offline elementen voor je te realiseren.

De ruimte voor ideeën is gevestigd in de Rotterdamse Hofbogen, het langste monument van ons land. De locatie ademt een ontspannen handen-uit-de-mouwen-sfeer; een plek om samen dingen voor elkaar te krijgen. Verder biedt De ruimte voor ideeën een groot vloeroppervlak dat flexibel in te delen is, daglicht door 100 ramen en een gigantisch magnetisch whiteboard (ruim 25 m2!), dat in ons geval trouwens helemaal niet white is, maar lichtgroen. En natuurlijk serveren we uitstekende koffie en een heerlijke lunch.

De ruimte voor ideeën is verbonden aan ontwerp- en communicatiebureau Budelinc. Bij Budelinc gaan we graag met onze opdrachtgevers in gesprek. We geloven heilig in de waarde van vragen stellen. Samen onderzoeken is dan ook de basis van onze werkwijze; De ruimte voor ideeën is er speciaal voor ingericht. We delen deze plek graag met anderen. Wil jij voor je eigen meeting gebruik maken van onze plek? Je bent welkom!

Ik wil een sessie organiseren!