Extra opties

Inspirerende intermezzi

Om je meeting extra energie, focus of verdieping te geven, bieden we verschillende intermezzi zoals een mindfull dagstart, een thai chi sessie of een kookworkshop. Liever naar buiten? We organiseren voor onze gasten ook twee begeleide wandelingen, die zorgen voor inspiratie en een andere manier van kijken. Heb je andere wensen? Vraag het ons. We maken het graag mogelijk.

Mindfulness dagstart

Start de dag goed met een sessie die bewustzijn, focus en energie brengt.

Het toepassen van mindfulness zorgt voor een hoge mate van bewustzijn en opmerkzaamheid. Dit zorgt voor meer rust, overzicht, positiviteit en concentratie; een perfecte basis voor een productieve werksessie. De mindful dagstart bevat enkele laagdrempelige meditatie-oefeningen die geschikt zijn voor iedereen. De duur van deze activiteit is 20 tot 45 minuten, afhankelijk van jullie wensen.

Wandelingen ‘De Vertraging’ en ‘Hike & Space’

Deze wandelingen door Rotterdam Noord worden begeleid door Het Onverharde Pad. Hun missie: mensen al wandelend anders te laten kijken naar hun omgeving en daarmee ook naar zichzelf. ‘De Vertraging’ beslaat een deel van de route ‘Zo oud als de weg naar Kralingen’. Natuur, cultuur, architectuur, historie en reflectie staan in ‘De Vertraging’ centraal. Nieuwe ideeën gegarandeerd!

Deelnemers aan ‘Hike & Space’ krijgen een headset en maken gezamenlijk een wandeling. Een op de route afgestemde ambient soundscape begeleidt hen hierbij. Een inspirerende reis voor de zintuigen.

Groepsgrootte onbeperkt.

Kookworkshop

Zin om de sessie af te sluiten met een culinaire activiteit? Dat kan! In de Griekse kookworkshop bijvoorbeeld, maak je samen de heerlijkste delicatessen uit de verschillende regio’s van Griekenland. Bereid je eigen spanakopita, tiganites, kolokithopita, bougatsa, revani of kourabiedes, op basis van pure ingrediënten, waaronder veel groenten, in een professionele keuken. Na afloop ga je natuurlijk samen aan tafel, om alles lekker op te eten. Maximaal 14 personen.

Thai Chi Chuan workshop

De Thai Chi Chuan workshop wordt verzorgd door een ervaren docent gespecialiseerd in de originele Yang stijl. De workshop bestaat uit ontspanningsoefeningen, verschillende tai chi vormen en oefeningen in tweetallen, in een speciaal hiervoor ingerichte ruimte. Deze workshop brengt ontspanning en alertheid voor lichaam en geest. De perfecte basis voor een effectieve werksessie.

Begeleiders en facilitators

Is het helder wat je wil bereiken tijdens je meeting, maar heb je nog een goede begeleider nodig? Wij beschikken over een breed netwerk van ervaren facilitators, trainers en begeleiders die alles in huis hebben, om ervoor te zorgen dat jullie belangrijke stappen kunnen zetten. Of het nou gaat om een creatieve sessie, een strategische sessie, een positionerings-scan, een brainstorm, een namestorm, een proces- of dialoogbijeenkomst: voor elk doel bieden we de juiste begeleider.

Met de juiste energie vooruit

Wil je je programma, je bijeenkomst, je inzichten, uitkomsten of plannen op een inspirerende manier vastleggen? Zodat jullie na de bijeenkomst met de juiste richting en energie stappen kunnen blijven zetten? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. We zetten regelmatig tekenaars, fotografen of filmers in om de essentie van jullie sessie te vangen. We maken (online) magazines, campagnes, websites, apps en andere communicatiemiddelen. Alles om jouw organisatie echt vooruit te helpen.

Wil je meer info ontvangen over onze extra activiteiten, onze facilitators of de mogelijkheden om jullie sessie vast te leggen? Stuur ons een bericht, dan maken wij een voorstel dat is afgestemd op jullie wensen en de grootte van de groep.

Ik wil de ruimte gebruiken!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

aanvraagformulier invullen